Davranışların Konsensüs Boyutu Seminerlerimiz Devam Ediyor

Okul Müdürümüz koordinatörlüğünde öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz  ''Davranışların Konsensüs Boyutu''konulu seminerlerimiz devam ediyor.Seminer içeriğinde ;

Öğrencilerin okula ve arkadaşlarına karşı tavır ve davranışları nasıl olmalı?Ders, kantin, bahçe, koridorda davranışlar nasıl olmalı?Okula gelen misafirlere nasıl davranılmalı?Okulumuz okul dışında nasıl temsil edilmeli ?Bir insan olarak okul dışında tavrımız nasıl olmalı ?Ailelerimize karşı görev ve sorumluluklarımız neler olmalı?Söz ve tavırda nezaket nasıl olmalı?gibi konu başlıkları yer almaktadır. Projemiz okul tiyatro öğrencilerinin öğrencilerin yakın çevrelerindeki problemleri öğretmenleri rehberliğinde tespit edip; bu problemleri canlandırması ve öğrencilerle konuların paylaşılması temeline dayanmaktadır.

Seminerler Rehber Öğretmenlerimiz Eda BİLGİÇ ve Pınar ÖNER sunumuyla devam etmektedir.

17-12-202117-12-202117-12-2021

Yayın: 17.12.2021 - Güncelleme: 08.12.2023 11:38 - Görüntülenme: 171