Döner Sermaye Çalışmalarımız Devam Ediyor

Okulumuz Elektrik Teknolojileri Alanı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Döner Sermaye çalışmaları kapsamında Gümüşyaka Anadolu Lisesi,Gümüşyaka Has Ölçer İlkokulu,Şerife Baldöktü MTAL,Kavaklı İlkokulu/Ortaokulu,İrfan Sırdaş İlkokulu/Ortaokulu,Silivri Anadolu Lisesi,Mimar Sinan İlkokulu ,Fenerköy İlkokulu 'nun elektrik panosu bakım ve onarımını,Akören Ümit Aksun İlkokulu/Ortaokulunun elektrik panosu bakım ve onarımını ve topraklama ölçümünü,Prof.Dr.Fuat Sezgin Fen Lisesinin Jenaratör panosu bakım onarımını,Namık Kemal İlkokulunun elektrik panosu bakım ve onarımını,Gümüşyaka Ortaokulunun ise tüm koridrlarının Led Armatür ile aydınlatmasını yapmışlardır.Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

21-02-2022

Yayın: 21.02.2022 - Güncelleme: 27.02.2022 15:22 - Görüntülenme: 240