Proje Yürütme Kurulu Toplantılarımız Devam Ediyor

Proje yürütme kurulu toplantısını 24/03/2021 tarihinde online olarak gerçekleştirdik.Toplantı okul müdürümüz Gürsel ERGÜN moderatörlüğünde  İSO Eğitim Müdürü Hakan ÇOBAN,ELEKTRA ELEKTRONİK Genel Müdürü Armağan ŞAKAR,MESAN KİLİT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan MERTÖZ,SARTEN AMBALAJ SAN. VE TİC. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki SARIBEKİR ,SİAD Başkanı Hakan KOCABAŞ,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Can Cihangir TURAN 'ın katılımıyla gerçekleşmiştir.Bu ay ki toplantı gündemimizde ''Mesleki Tanıtım ve Yönlendirme Çalışmaları''yer almış olup toplantıda okulumuzun 12/04/2021 tarihinde çevrimiçi olarak Slivri bölgesindeki tüm 8.sınıf velilerine yönelik gerçekleştirilecek olan okulumuzun mesleki tanıtımı ile ilgili planlamalar yapılmıştır.

Yayın: 26.03.2021 - Güncelleme: 14.03.2023 14:39 - Görüntülenme: 399